Eyelash Extension

Slut med mascara og vippebukker!

 

Facia Beauty Eyelash Extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid.

 

Vi benytter det populære internationale mærke BLINK til påsætning. BLINK er et af verdens største eyelash extensions bran. Gitte vores dugtig vippetekniker er certificerede BLINK Lash Stylister.

 

SINGLE EYELASH EXTENSIONS

Påsættes 1:1, altså en extension på en naturvippe og vi påsætter som udgangspunkt på så mange vipper som du selv har. Vi ser på din øjenform, vippernes længde og tykkelse, og ud fra det tilpasser vi valget af extensions.

 

FAUX MINK

Er en efterligning af ægte mink hår i en fleksibel kvalitetsnylon. Dette er den klassiske extensions, som du skal vælge hvis du ønsker det mest bløde og naturlige look.

 

FAUX MINK LASER

Er en lettere og endnu mere fleksible extensions end faux mink, og kan derfor tåle mere belastning. De er laser behandlet i roden for en ekstra god tilhæftning. Du skal vælge laser extensions, hvis du ønsker et lidt mere markant og mere dyb farve, eller hvis du træner meget, vil de også give en længere holdbarhed.

 

SLIM LASHES

Er extensions der er ”flade” i roden og udefter, i stedet for runde. Dette gør at de syner af mere, altså giver mere fylde. De er ekstra fleksible, bløde, mere dyb sorte og lidt mere glossy. Du skal vælge flat extensions, hvis du har sparsomme vipper, og ønsker fylde, fleksibilitet og et mere ”fluffy” look, som selvfølgelig stadig har et naturligt look.

 

HUSK, at komme uden øjenmakeup, også inden opfyldning.

 

Priser:

 

FAUX MINK

Nyt sæt 2 timer 995,-

Small opfyldning 45 min 450,-

Medium opfyldning 70 min 550,-

Large opfyldning 90 min 750,-

 

 

LASER/SLIM

Nyt sæt 2 timer 1150,-

Small opfyldning 45 min 499,-

Medium opfyldning 70 599,-

Large opfyldning 90 min 799,-

 

 

Aftagning af eyelash extensions 295,-

 

 

Konsultation Gratis

 

 

HVOR TIT SKAL JEG HAVE OPFYLDNING?

 

Der anbefales typisk at få en opfyldning ca. hver 3 uger. Det kan variere hvor stor en opfyldning der behøves. Det vil typisk være en medium eller large, dette er vurderet ud fra en gennemsnitlig afstødning af en egne vipper, hvor vi hver dag afstøder 2-5 stk. pr. dag pr. øje

 

VEJLEDNING I AFTER CARE

 

-Det er vigtigt at rengøre sine vipper daglig med vippeshampo, der holder den naturlige olieproduktion væk fra vipperne og forlænger holdbarheden .

-Undgå vand, damp, træning, sauna, spray tan og solarie de første 24 timer, efter påsætning.

-Undgå øjencremer helt ned til øjenlåget. Undgå også mascara, eyeliner og make-up fjerner med olie i.

-Undgå at gnide i dine eyelash extensions.

Coating Sealant (forsegler) kan bruges for at beskytte ekstra og give en længere holdbarhed, især hvis man træner meget, svømmer eller skal på ferie.

-Holdbarheden af dine eyelash extensions kan variere alt efter vippecyklus/makeup/sovevaner og after care.

-Få altid din vippetekniker til at fjerne dine eyelash extensions, hvis du ikke længere ønsker dem påsat.

 

 

 

Behandlinger og priser - Eyelash Extensions

Facia Beauty - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved