Biologique Recherche

Biologique Recherche

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over 40 års passion…

Yvan, Josette and Philippe Allouche, en biolog, en fysioterapeut og en læge, grundlage Biologique Recherche for over 40 år side, med en vision om at udvikle produkter til professionelle, der var utilfredse med det eksisterende udbud af skønhedsprodukter

 

Grundlagt i Paris og nu over hele verden, har Biologique Recherche nået Danmark og vokser hurtigt i popularitet.Du finder Biologuiqe Recherche eksklusivt hos Facia Beauty i Danmark.

 

Idag har "the Biologique Recherche Methodology" et ry for sin forbløffende effektivitet baseret på en klinisk tilgang til skønhedspleje med hjælp af rene, koncentrerede, råvarer, samt innovative og omhyggelige protokoller og procedurer.Produkterne er uden parfume og parabener, og koldpressede, hvor det giver mening, for at bevare alle aktive ingredienser intakte.

 

Hos os har du ikke fedtet hud, tør hud, Produkte, slap hud osv. Du har en tilstand i din hud, der gør at den ikke opfører sig optimalt. Denne tilstand vil vi analysere og vi vil balancere med behandlinger og produkter, så din hud igen får sin opridelige normale tilstand igen.

 

 

Behandlingerne er helt individuelle og helt baseret på din hud og dine foksupunkter.Alle hudtilstande kan behandles effektivt.

 

Hvert behandlingsforløb starter med en analyse af din hud, både visuel og ved hjælp af Biologique Recherches avancerede "Skin Lab". Dernæst behandes din hud efter tilstanden, måske forskelligt på kinder, næse, hage og øjne.

 

Det er også muligt at blive behandlet med BR's avancerede "Skin Remodeling" maskine, der giver avanceret lift, og glød til huden.

 

Du vil også blive vejledt og rådgivet om behandlingen og produkter.

 

Læs mere om Biologique Recherche her:

 

 

Ansigtsbehandliger - custom made:

 

60 minutter - 1.100,-kr

90 minutter - 1.499,-kr

120 minutter - 1.800, kr

 

 

60 minutter:

Indeholder bl.a. massage, tilpassede masker, øjenmasker og serummer og cremer. Alt er blandet og skræddersyet til din huds forskellige tilstande.

 

90 minutter:

Indeholder bl.a. massage, tilpassede maske, øjenmakser og effektive boostere, der vælges ud fra hudtilstand, serummer og tilpassede cremer. Alt er blandet og skræddersyet til din huds forskellige tilstande. Din hud får glød, fugt og fasthed igen.

 

120 minutter:

Den ultimative ansigtsbehandling, der indeholder massage, tilpassede masker, boostere, co-factor booster eller behandling med "Remodeling-face" maskine. lAt er blandet og skræddersyet til din huds forskellige tilstande.Din hud er transformeret og du har fået glød og fasthed igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facia Beauty - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved