Cool Slimming - Fedtfrysning

 

 

Cool Slimming - Fedtfrysning

 

 

Problem-børn og unskede fedtdepoter

Cool Slimming er et ikke-kirurgisk indgreb, og behandlingen sker mens du slapper af, læser eller arbejder på din pc. Behandlingen fjerner op til 20-25 % af fedtlaget pr. behandling.

Cool Slimming, eller fedtfrysning er ikke en slankekur, men en metode til at fjerne genstridige fedtdepoter. Hvis du ikke ønsker en operation, og du er normalvægtig eller let overvægtig, så kan vi tilbyde at fryse fedtet væk med Cool Slimming.

 

Cool Slimming er et ikke-kirugisk indgreb

Dansehåndtag, ridebukselår, topmave, BH-delle, – ja, kært barn har mange navne…eller måske vi skulle kalde dem ”problem-børn” i stedet?? De fleste af os har problemområder med uønskede fedtdepoter, som vi har svært ved at komme af med. Disse fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved slankekure og motion. Enten lærer vi at leve med ”problem-børnene” eller tyr til mere drastiske beslutninger, som en fedtsugning. Men nu er det i mange tilfælde slet ikke nødvendigt at gribe til kniven.

Fedcellerne kommer ikke igen

Behandlingen tager ca. 1 time og er smertefri. Med en opvarmning og dernæst en kontrolleret nedkøling af fedtvævet nedbrydes fedtcellerne. Området der ønskes behandlet suges med vacuum ind i mellem to køleelementer. Fedtvævet køles ned og fedtcellerne går til grunde. Nedbrydningen sker over 5-8 uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder. Det omkring liggende væv, musker og nerver bliver modsat fedtvævet ikke påvirket af kulden. Fedtcellerne forsvinder og kommer ikke igen, da kroppen ikke er i stand til at danne nye fedtceller.

Effektiv og sikker behandling Cool Slimming

Fedtfrysning er den nyeste teknologi inden for fedtreducering uden kirurgi. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen, og hos Facia Beauty bruger vi PZ Slimming, som er CE godkendt i EU og har været på det europæiske marked i 4 år.

 

Du vil altid få en personlig rådgivning af en af vores uddannede behandlere til at finde den løsning der passer dig bedst.

 

Det bedste resultat opnås ved at vi foretager 2 detoxbehandlinger á 15 min. i området før selve Cool Slimming behandlingen og 3 behandlinger á 15 min efter. Desuden skal området behandles hjemme med opstrammende olie og massage. På denne måde opnår du det bedste og mest regelmæssige resltat.

 

Pris pr. behandling er kr. 3.800,-.

Dette er uanset om vi anvender et eller to frysehoveder til behandlingen. Prisen er uanset om behandlingen er mave (1 frysehoved) eller eksempelvis yderlår (to frysehoveder), så længe områderne kan behandles samtidig.

 

Behandlingen består af:

 

- 1 stk Cool Slimming behandling i valgfrit område

- 2 detoxbehandlinger i området á 15 min FØR behandling

- 3 detoxbehandlinger i området á 15 min EFTER behandling

- Hjemmebehandlings-kit med opstrammende olie og vacuum cup

- Før/Efter billeder

 

Facia Beauty - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved