BR Behandlinger og priser


Biologique Recherche - ansigtsbehandlinger


                                                                                                                                               
Ansigtsbehandlinger:


                BR - Skræddersyet behandling - 60 min - 1.155,-kr

                BR - Avanceret behandling - 90 min - 1.550,-kr

                BR - Ultimativ effekt og forkælelse - 120 min - 1.890, kr

BR - Skræddersyet behandling - 60 min:

Eksklusiv skræddersyet behandling. Giver synlige resultater første gang. Behandlingen skræddersys til din hud og dine behov. Er det første gang, så anbefaler vi, at du også booker tid til en hudanalyse og -måling med SIL (Skin Instant Lab)(30 min). Vi kan på baggrund af målingen skræddersy behandlingen og vejledede dig i den optimale hudpleje for dig. Målingen gemmes i din journal og vi kan altid se hvilke produkter du har brug for, samt ved efterfølgende målinger følge din huds udvikling, og justere behandlinger og pleje.


BR - Avanceret behandling - 90 min:

Avanceret skræddersyet behandling. Giver synlige resultater første gang. Behandlingen skræddersys, og der behandles med Remodeling Face maskine, der aktiverer, løfter og regenerer. Behandlingen skræddersys til din hud og dine behov. Hvis du ikke tidligere har fået en BR-behandling så garanterer vi, at du ikke har fået en behandling magen til. Er det første gang, så anbefaler vi, at du også booker tid til en hudanalyse og -måling med SIL (Skin Instant Lab)(30 min). Vi kan på baggrund af målingen skræddersy behandlingen og vejledede dig i den optimale hudpleje for dig. Målingen gemmes i din journal og vi kan altid se hvilke produkter du har brug for, samt ved efterfølgende målinger følge din huds udvikling, og justere behandlinger og pleje.


BR - Ultimativ effekt og forkælelse -120 min:

Top eksklusiv skræddersyet behandling. Giver synlige resultater første gang. Behandlingen skræddersys til din hud og dine behov. Der arbejdes med forskellige boostere og Remodeling Face maskine, der løfter, regenererer og aktiverer dit ansigt, hals og decolleté. Hvis du ikke tidligere har fået en BR-behandling så garanterer vi, at du ikke har fået en behandling magen til. Er det første gang, så anbefaler vi, at du også booker tid til en hudanalyse og -måling med SIL (Skin Instant Lab)(30 min). Vi kan på baggrund af målingen skræddersy behandlingen og vejledede dig i den optimale hudpleje for dig. Målingen gemmes i din journal og vi kan altid se hvilke produkter du har brug for, samt ved efterfølgende målinger følge din huds udvikling, og justere behandlinger og pleje.


Skin by Facia - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved