Om Biologique Recherche

Biologique Recherche - ansigtsbehandlinger


                                                           
                                               


Over 40 års passion…


Yvan, Josette and Philippe Allouche -  biolog, fysioterapeut og læge - grundlage Biologique Recherche for over 40 år siden, med en vision om at udvikle produkter til professionelle, der var utilfredse med det eksisterende udbud af skønhedsprodukter.


Grundlagt i Paris og nu over hele verden, har Biologique Recherche nået Danmark og vokser hurtigt i popularitet. Du finder BR eksklusivt hos Facia Beauty i Danmark.


Idag har "the Biologique Recherche Methodology" et ry for sin forbløffende effektivitet baseret på en klinisk tilgang til skønhedspleje med hjælp af rene, koncentrerede, råvarer, samt innovative og omhyggelige protokoller og procedurer. Produkterne er uden parfume og parabener, og er koldpressede, for at bevare alle aktive ingredienser intakte.


Hos os har du ikke fedtet hud, tør hud, slap hud osv. Du har en tilstand i din hud, der gør at den ikke opfører sig optimalt. Denne tilstand vil vi analysere og vi vil balancere med behandlinger og produkter, så din hud igen får sin oprindelige normale tilstand igen.


Behandlingerne er helt individuelle og udelukkende baseret på dine hudtilstande og dine fokuspunkter.

 

Alle hudtilstande kan behandles effektivt.


Hvert behandlingsforløb starter med en analyse af din hud, både visuel og ved hjælp af Biologique Recherches avancerede "SkinInstant Lab". Dernæst behandes din hud efter tilstandene -forskelligt på kinder, næse, hage og øjne.


Det er også muligt at blive behandlet med BR's avancerede "Remodeling Face" maskine, der er ren "fitness" for hudens muskler og giver øjebkikkeligt lift, og glød til huden.


Du vil blive vejledt og rådgivet om hvordan du balancerer din hud hjemme.Læs mere om Biologiqe Recherche behandlinger og priser
______________________________________________

Skin by Facia - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved