Coolifting - Fugt, spændstighed og færre rynker


COOLIFTING


Hurtig opstrammende behandling, der udradere fine linier, fugter huden og giver øjeblikkeligt synlige resultater. Revolutionerende behandling,hvor et kraftigt CO2 flow, kombinerer en ekstremt høj koncentration af forstøvede aktive ingredienser under et meget højt tryk og lav temperatur.


Behandlingen er smertefri, tager 15 minutter i alt og du kan gå fra klinikken med frisk hud.


En enkelt behandling giver et fantastisk boost til huden. Flere behandlinger fylder hudens hyaluron depoter op og linjer og rynker mindskes eller forsvinder og huden har fået et synligt løft.


Behandlingen er fantastisk som afslutning på en ansigtsbehandling eller i et behandlignsforløb.


Kr. 500,- pr behandling.


Coolifting - Synligt løft


                                                                                                                                       

Hvordan virker det?


Det kolde CO2 påvirkning og de forstøvede aktive stoffer kombineret med det høje påførings tryk, giver en fantastisk virkning:


  • Mikro-cirkulationen øges ved at den kolde stimulus
  • Kombinationen af ​​kulde og det høje tryk forårsager en hurtig og dyb indtrængen af ​​Coolifting aktive hyaluron stoffer.
  • Ved stimulering af det underliggende væv, der normalt har en temperatur på ca. 36ºC, opleves et pludseligt fald i temperaturen, der forårsager en dyb og øjeblikkelige dermis reaktion, der stimulerer kollagenproduktionen.

Før og efter billeder

Skin by Facia - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved