Dermatude - Selve behandlingen incl. priser


Behandlinger og priser - Dermatude - the facelift alternative


                                                                                                                                       


Hvordan foregår behandlingen?


Konsultation

Vi informerer dig omkring alle aspekter af Metaterapi-behandlingen og udfylder en ‘Formular til Informeret Samtykke’ sammen med dig. Vi tager billeder af det ønskede behandlingsområde, så vi kan dokumentere forandringerne.Behandlingerne udføres kun af uddannet personale.


Behandlinger

Fuld Ansigtsbehandling:

Efter grundig rens og desinficering påbegyndes behandlingen. Den valgte subjectable (serum) påføres og pennen føres i roterende bevægelser henover

huden. Der anvendes sterile engangsnåle. Der arbejdes med

forskellig dybde og hastighed - alt efter hud, område og

hvordan behandlingen tåles. Den fulde ansigtsbehandling

fokuserer på hele ansigtet eller specifikke områder i

ansigtet og er rettet mod hudforbedring og hudforyngelse.

Som den eneste klinik kombinerer vi behandlingen, med

akupunktur, hvor udvalgte linjer i ansigtet behandles med kollagennåle, der booster behandligen og arbejder målrettet på dybe ryker. Desuden arbejdes der med udvalge områder i ansigtet for at opnå maksimum effekt. Behandlingen er mild og ikke ubehagelig.

Umiddelbart efter behandling påføres en iskold gel-maske, der både køler og tilfører huden fugt.

Dette minsker rødmen og forbedrer resultatet.


Resultat

Umiddelbart efter behandlingen kan huden være sensitiv og let til moderat rød. Dette forsvinder efter nogle timer. Der må ikke påføres makeup og andre cremer end fra Dermatude før dagen efter behandlingen. For opnå det bedste resultat anbefales det at købe Dermatudes creme til hjemmebrug. Huden kan efter et par dage føles stram og let afskalning er normalt. Behandling med Dermatudes creme anbefales. Huden vil herefter få en bedre struktur, finere porer, blive mere fast, genvinde sin elasticitet og se yngre ud.


Tillægsbehandling: Rynke behandling - dybe rynker

Udover den overordnede forbedring af huden er Metaterapi også egnet til en målrettet korrektion af rynker. Der er et ‘9-point’ rynkemodul, der får dybe rynker til at fade ud og et ‘7-point’ modul til at behandle fine linjer. Ved at benytte en særlig teknik, aktiveres huden neden under rynken.


Resultat af tillægsbehandligen

Der vil være røde streger (små rifter) efter tillægs behandlingen (IKKE efter den almindelige behandling) - som efter at bleve revet af en kat. Disse streger vil være i ansigtet i 3-7 dage, og vil herefter falde af. Det er vigtigt ikke at pille i det behandlede område. Som et resultat af behandlingen bliver bindevæv produceret, som fylder rynken op indefra og ud. Igen er dette en naturlig proces, der finder sted i huden. Behandlingen indebærer overhovedet ikke injektion af fillers og ingen muskler eller nerver bliver blokeret. Men for at understøtte den naturlige proces, anvendes der specielle serummer for at opnå et hurtigere og mere effektiv resultat.


Kontrol af resultater

Efter det ønskede antal behandlinger vurderer vi sammen resultaterne ud fra det billede vi tog før behandlingsstart. Du kan vælge at fortsætte behandlingen, eller overgå til en vedligeholdelses plan, som vi lægger i fællesskab. Det er muligt at kombinere behandlinger, for at opnå de bedste resultater.


Nogle kan se resultater allerede efter en behandling, men generelt anbefales der et behandlingsforløb på 4 (basisforløb) og 8 (fuld effekt) behandlinger. Resultatet kan vedligeholdes med en behandling hver 6-12 uge - eller med et kurforløb en gang om året.

                                                                           

                                                                             Online booking                                                                                                       

Ansigt                                                                                       


1 behandling - kr. 1.575

4 x behandlinger incl. kollagenbehandling af udvalgte linjer,

samt udvalgt område med akupunktur - kr. 5.400

Tilbud indtil 1/2-16:

8 x behandlinger incl. kollagenbehandling af udvalgte  linjer,

samt udvalgt område med akupunktur - kr. 8.900Læs mere om behandlingen og se flere før/efter billeder her

Skin by Facia - Lindegårdsvej 39 - 2920 Charlottenlund - Denmark - Phone:+45 53552920 - e-mail:info@facia.dk - www.facia.dk

Copyright 2012 © All Rights Reserved